Uzman Su Tesisatçı Ustasını Arayın 0533 764 29 30 İletişim.
Malatya Su kaçağı Tespit, Fayans Altında, Duvar İçlerinde Su Kaçağınız Var Ve Ne Yapacağınızı Bilmiyor Musunuz? Hemen Bizi 0533 764 29 30 Numaralı Telefondan Bilgi Edinebilirsiniz. Malatya' da Su Kaçağı Tespit, Cihaz Sayesinde Daha Kolay Zahmetsiz Haline Gelmektedir. Kaçağı Onaralım Sizi Büyük Bir Dertten Kurtaralım.

Su Kaçağı Bulma

Su Kaçağı Bulma

Malatya Su Tesisatçısı

Malatya su kaçağı tespiti Eski binalarda en sık karşılaşılan sorunların başında su sızıntısı geliyor. Boruların yüksek basınç sonucu patlaması su sızıntısını oluşturabiliyor. Sorun eğer yeni binalarda meydana geliyorsa tesisat sistemlerini üreten firma hatasından ya da usta hatasından ortaya çıkabiliyor.   Su sızıntısı bulma eskiden fayanslar kırılarak ve neredeyse eve ciddi hasarlar vererek yapılıyor buna rağmen bazen bulunamayabiliyorken günümüzde teknolojinin de imkanlarıyla kırmadan su sızıntısı tespiti yapılabiliyor. Böylece nerede ise hasarsız şekilde ve en ekonomik yollardan su sızıntısı bulma işlemi gerçekleştiriliyor.   Binada ‘su sızıntısı’ olduğunun bazen herkes tarafından anlaşılabilen bazen de sadece için uzmanlarının anlayabileceği belirtileri olabiliyor. İşin uzmanlarının anlayabileceği belirtiler arasında tüm musluk ve bataryalar kapalıyken döşeme ve duvarların arkasından gelen su sesi bulunuyor. İşin ustaları, teknolojinin yardımı ve tecrübesi ile suyun sızıntı yaptığı yeri tespit ederek buradaki sorunu çözer.

malatya su kaçağı tespiti

Malatya Su kaçağı Tespiti

Konut sahibinin bile anlayabileceği su sızıntısı tespiti ise tüm vanalarla bataryalar kapalıyken sayacın kontrol edilmesi işlemi. Eğer vanalar kapalıyken su sayacının göstergesi çalışmaya devam ediyorsa ve sayaçta bozuk değilse bu su sızıntısı olduğunun diğer bir belirtisidir.   Su kaçağı tespiti   Su sızıntısının başka bir belirtisi ise ay sonlarında gelen faturaların daha önceki faturalara göre 2-3 misli fazla gelmesidir.   Su sızıntısı gözle görülemeyecek kadar küçük bile olsa cihazlarla tespit ediliyor. Duvarlarda veya yer döşemelerinde meydana gelen ıslaklık, küflenme boyada ve yüzeyde meydana gelen renk değişimleri de su sızıntısı ihtimalini güçlendirdiği için kontrol edilmeli gerekirse onarılmalı

Kırmadan su kaçağı bulma kameralı görüntüleme cihazlarıyla yapılan su kaçağı bulma yönteminde yapıyı kırmaya gerek kalmadan yüzeysel dedektörlerle su kaçağı yapan bölge tespit ediliyor. Bu tespit esnasında ise suyun sızıntısına göre cihazlar kullanılıyor.

malatya su kaçağı tespit

“Su sızıntısı bulma”

hizmeti veren firmalar bu hizmeti kırmadan ve dökmeden garantili bir şekilde vermek için su sızıntısını nokta tespiti yaparak buluyorlar. Nokta tespiti ise dinleme aletleri ve kameralar vasıtasıyla mümkün oluyor.   Su borularında meydana gelen yüksek basınç ise patlaklara yani su tesisat kaçaklarına yol açıyor. Binanın tüm tesisatını etkileyen kaçaklar da teknolojinin yardımıyla giderilerek tesisattaki sorun çözülüyor. Yaşanılan su kaçakları genel olarak usta hatalarından, üst kattan alt kata akan su sızıntısı da genellikle kaynak hatalarından meydana geliyor. Nadiren de olsa fabrika hatalarından da meydana gelen sızıntı ve kaçaklar boruları görüntüleyen kameralar sayesinde noktasal olarak tespit edilerek gerekli onarımlar yapılıyor.

Su sızıntılarında gerekli onarım yapıldıktan sonra su sızdırmazlık testi yapılarak son kontrollerin yapılması gerekiyor. Teknoloji ile deneyimlerini birleştiren eğitimli ekipler garantili çözüm için hava, su ve yanıcı olmayan gazlar kullanarak bu testi yaparak soruna son noktayı koyuyorlar. Banyo Su Kaçağı, genel olarak alt kat komşularının tavanında meydana gelen damlamalar ve sızıntılarla kendini belli ediyor. Banyo su kaçak tespiti için profesyonel çalışan ve teknolojinin en son cihazlarını kullanan tesisatçılar yerine geleneksel yöntemlerle ve kırma işlemi yaparak çözüm bulmaya çalışan tesisatçılarla soruna çözüm bulmaya çalışmak ek maliyetler yaratıyor.

Teknolojiden faydalanmayan tesisatçılar akıntının olduğu yeri kırarak işe başlıyorlar fakat genellikle damlamanın ya da sızıntının olduğu yer sorunlu bölge olmayabiliyor. Böyle bir durumda sorunlu bölgeyi bulmaya çalışan tesisatçı banyo su kaçağı bulduğu zaman ev çoktan şantiye görünümünü almış oluyor.   Banyodaki su kaçağı tespiti günümüzde akustik dinleme cihazları veya kameralı sistem gibi gelişmiş cihazlarla banyonun bir çok yerini yıkmaya gerek kalmadan yapılabiliyor.

malatya su kaçak tespiti

Banyo su kaçağı Tuvalet sızıntısı

şeklinde veya pis su tesisatı nedeniyle yaşanabiliyor. su sızıntısı, su sızıntısı tesbiti, su sızıntı tespiti, su sızıntısı tamiri, su sızıyor, su tamiri, su tesisat kaçak bulma, su borusu patlaması   Su tesisatınız ister yeni olsun ister eski su sızıntıları tüm tesisatlarda meydana gelebilir. Doğru malzeme ve işçilik bu sızıntıların önüne geçmek için en önemli engeldir. Su sızıntısı alt kattaki dairenize inmeye başladıysa burdan sonra yapacağınız en önemli iş bir su sızıntı tespiti yapan firma bulup arızayı gidermektir.

malatya su kaçak tespit

 

SU KAÇAĞI TESPİTİ

Evinizin her yerini veya banyonuzun her yerini kırmadan arızaya müdahale eden firmamız bu konuda geniş tecrübeye ve müşteri potansiyeline sahiptir.   Su kaçağını makinalar bulmaz!.. Su kaçağını makine sadece bulmakta yardımcı bir faktördür.  Su kaçak aramada en önemli faktör ustanın yeteri derecede konuya hakim olmasıdır. İşinin ehli olmayan birine makine verdiğinizde müşteriye yanlış yeri gösterip evinin tamamen tahrip olmasına sebep olur. Firmamız kuruluşundan beri aynı elemanlar ile çalışmaktadır. Su kaçağı kosunda uzman kadromuz ortalama bir dairede 2 saat ile 5 saat arasında kaçağı tespit etmektedir.   Tespit etmeye gelen ekiplerin ekipmanlarına dikkat etminize ısrarla istiyoruz. Piyasada kamerasız ve makine olmadan müşterilere kaçak yerini yanlış gösterip paralarını kaptıran birçok kişi var. Kamerası olmadan hiçbir firmayı eve almayın.   Su sızdıran yerin tespiti yapabilmek için her türlü ekipmana sahip bir firmayız. Su sızndıran bölgeyi ekiplerimiz temiz su tesisatında direk nokta atışı yaparak bulmaktadır. Bir iki seramik kırılarak onarım yapılmaktadır. Alt komşunuza su sızıntısı yapan bölgeden her zaman kaçak çıkmaz. v   Kırmadan su sızıntı tespiti hizmetimiz vardır. Ustalarımız su kaçaklarını kırmadan dökmeden bulup onarımını yaparlar.

SU KAÇAĞI BULMA

Çevrenize baktığınızda gördüğünüz çok sayıda eski yapıda demir boru ismi verilen su boruları kullanıldığı için bu tür borularda su sızıntısıyla karşılaşılan problemler daha sık yaşanıyor.   Bina yapılırken kullanılan malzemeler, tesisat döşenirken kullanılan teknik, doğal afetler ve benzeri nedenler de su sızıntılarına yol açıyor.   Su sızıntılarının kaynağı  Su Kaçağı Tespiti ile ortaya çıkartılıyor. Kaçak su tespiti için gelişmiş cihaz ve donanım çoğu zaman yeterli olmuyor.  “Su kaçağı tespiti” için anlaşılan şirketin elinde ne kadar gelişmiş cihaz bulunursa bulunsun bu konuda profesyonel hizmet veren elemanları yoksa Su Kaçak Tespiti yapması zor oluyor.   Profesyonel olarak su kaçak tespiti  profesyonel elemanlar ve gelişmiş ekipmanlar kullanılarak binada kırma işlemi yapmadan noktasal yöntemlerle su kaçak tespit edilerek keşif yapılıyor daha sonradan da keşif bilgileri bina sahibine sunularak hem su kaçağı önleniyor hem de binada daha sonra yaşanması muhtemel problemler ortadan kaldırılıyor.   Su kaçağı tespiti için farklı yöntemler kullanılıyor.

SU KAÇAK SIZINTI BULMA

Bilinen en eski yöntem gözlem yöntemi ile “su kaçağı tespiti” olmasına rağmen kaçağın temiz sudan mı yoksa pis yani atık sudan mı olduğu bu yöntemle kolaylıkla anlaşılmıyor.   Su kaçağı tespiti için en etkili yöntemlerden biri termal kamera ile su kaçağını tespit etmek.  Bu yöntemde ısıya duyarlı bir kamera yardımıyla gözle görünmeyen çatlaklardan meydana gelen kaçaklar tespit edildiği için noktasal tespitler yapılabiliyor   Su kaçağını tespit eden

su kaçağı bulma  su kaçağı bulma servisimizle size en yakınız. Eskiyen binalarda ya da iyi yapılmayan su tesisatlarında kaçaklar meydana gelebiliyor. Sizden kaynaklanan bir kaçak alt kat komşunuza zarar verebiliyor. Eski tip yöntemlerle su kaçağı bulma, eğer kırma işlemi yapılıyorsa fayans, sıva, fayans ustası ve benzeri ek maliyetler yaratabiliyor. Suyun komşudan çıktığı yer kaçağın olduğu yer olmayabilir.

SU KAÇAĞI UZMANI

Su başka bir yerden sızıntı yapıp betonun en zayıf yerinden komşuya sızıntı yapabilir. Su kaçağı bulmak için eski sistemleri kullananlar da bu yüzden suyun aktığı yeri boşu boşuna kırmış olabilir. İstanbul su kaçağı tespit ve onarım firmamızı arayarak kısa süre içerisinde sorunuzu çözüyoruz. MALATYA’NIN her yakasına servisimiz vardır. Kaçak su bulma bu yöntemlerle gerçekleştiği ve bulunduğu takdirde konutta oturan kendini şanslı saymalı çünkü bu yöntemlerle Su Kaçak bulma gerçekleşmeyebiliyor. O zaman tüm masraflar çöpe gidiyor. Kaçak su bulma işleminde teknolojinin en son sistemiyle profesyonellik birleştiği takdirde Su kaçak bulma ekonomik olarak ve en az maliyetle gerçekleşiyor.

Kameralı görüntüleme cihazları

Kameralı görüntüleme cihazlarıyla yapılan su kaçağı bulma yönteminde yapıyı kırmaya gerek kalmadan yüzeysel detektörlerle su kaçağı yapan bölge tespit ediliyor. Bu tespit esnasında ise suyun sızıntısına göre cihazlar kullanılıyor. Alt komşuda su damlacıklarının sürekli oluşması, temiz su kaçağının belirtisi olup akustik yer dinleme cihazı ve test pompalarıyla su kaçağı kısa sürede bulunuyor. Temiz su kaçaklarının tespiti ve tamirinin maliyeti düşük olmasına karşın kaçak eğer eski tip binalarda ve demir borularda meydana geliyorsa boru çürümüş olacağı için tesisatın komple yenilenmesi gerekiyor. su kaçağı bulma ,su kaçak bulma,su kaçağı bulma,su kaçakları bulma,su kaçağı,su kaçak,su kaçakları,su tesisat kaçağı, su kaçağı tespiti, su sızıntısı bulma,tesisatta su kaçağı,kırmadan su kaçağı bulma,su kaçağı tespit,sukaçağıbulma, su kaçağı bulma

Eskiyen binalarda ya da iyi yapılmayan su tesisatlarında kaçaklar meydana gelebiliyor. Sizden kaynaklanan bir kaçak alt kat komşunuza zarar verebiliyor. Eski tip yöntemlerle su kaçağı bulma, eğer kırma işlemi yapılıyorsa fayans, sıva, fayans ustası ve benzeri ek maliyetler yaratabiliyordu. Su borularındaki tıkanıklığı açma işlemi kameralı cihazlarımızla uzman ekiplerimiz tarafından yapılmaktadır. Lavabo gideri açma çeşitli kimyasallarla olması sağlık açısından zararlıdır. Uzman görüşü bu konuda bu tarz kimyasalları kullanmama yönündedir. Alanında uzman teknik ekip tarafından titizlikle yapılmaktadır. Lavabom tıkandı diye üzülmeyin. Geçici tıkanıklığa karşı lavabo aç kullanarak çözüm bulabilirsiniz fakat su tesisat borusunun içerisinde kalıplaşmış birikintiler için robotla açmaktan başka alternatif yoktur. Lavabonuzun giderini duvarları veya seramikleri kırmadan kolay bir şekilde açıyoruz. Robotla lavabo atık su giderlerinde tıkanıklık açmak için servislerimiz

MALATYA SU KAÇAĞI TESPİT

MALATYA TESİSAT olarak  hizmet vermekteyiz. Bir telefon kadar yakınız Bilgi Almak için Bizi Arayınız 7/24 Servis Hizmeti MALATYA  TESİSAT 0422 324 84 94 Su Kaçağı Bulma Servisi   Suyun komşudan çıktığı yer kaçağın olduğu yer olmayabilir. Su başka bir yerden sızıntı yapıp betonun en zayıf yerinden komşuya sızıntı yapabilir. Su kaçağı bulmak için eski sistemleri kullananlar da bu yüzden suyun aktığı yeri boşu boşuna kırmış olabilir. Kaçak su bulma bu yöntemlerle gerçekleştiği ve bulunduğu takdirde konutta oturan kendini şanslı saymalı çünkü bu yöntemlerle Su Kaçak bulma gerçekleşmeyebiliyor. O zaman tüm masraflar çöpe gidiyor.

Kaçak su bulma işleminde teknolojinin en son sistemiyle profesyonellik birleştiği takdirde Su kaçak bulma ekonomik olarak ve en az maliyetle gerçekleşiyor. Kameralı görüntüleme cihazlarıyla yapılan su kaçağı bulma yönteminde yapıyı kırmaya gerek kalmadan yüzeysel dedektörlerle su kaçağı yapan bölge tespit ediliyor.  Bu tespit esnasında ise suyun sızıntısına göre cihazlar kullanılıyor. Alt komşuda su damlacıklarının sürekli oluşması, temiz su kaçağının belirtisi olup akustik yer dinleme cihazı ve test pompalarıyla su kaçağı kısa sürede bulunuyor. Temiz su kaçaklarının tespiti ve tamirinin maliyeti düşük olmasına karşın kaçak eğer eski tip binalarda ve demir borularda meydana geliyorsa boru çürümüş olacağı için  tesisatın komple yenilenmesi gerekiyor. “Pis su kaçakları” ise gider borularında oluşan su kaçakları oluyor.  Bu kaçaklarda da sorunlu yer pimaş içi gözlem kameraları ile tespit ediliyor. Bunlar olmadan deneme yanılma yolu ile tespite çalışma konut sahibi için külfetli olabiliyor. “su kaçağı bulma” işleminin nitelikli ve düzgün yapılması kameralar sayesinde mümkün hale geliyor.

TIKALI LAVABOLARI ROBOT TEKNOLOJİSİ İLE KIRMADAN AÇIYORUZ.   –

Lavabolarınızdan yağlı veya katı cisimler sakın göndermeyin. Bu cisimleri boru içerisinden çıkarmak ancak makine ile tıkanıklık açılarak yapılması gerekir. Lavabo tıkandı ne yapmalıyım? Firmamızdan teknik destek alabilirsiniz. – Kıl tüy v.b. maddeler kıyaslama yapılırsa borunun içerisini 5 yılda bir tıkanmasına sebep olur. Borunuza yapışan bu maddeleri kimyasal maddelerle temizleyebilirsiniz. – Yeni tesisat döşeliyse pimaşın eğimine çok dikkat edin. Eğim verilmeden yapılan tesisatı tesisat ustanıza tekrar değiştirin. İleride daha fazla problemler açabilir başınıza. Çıkacak problemlerden biri lavabo tıkanması bir diğeri de su sızıntıları. Borunuzun içerisinde kalan ve kanala gitmeyen su boru ek yerlerinden contayı eriterek tamamen görevini yitirmesini sağlar ve 5 veya 10 yıl içinde alt katın tavanından su akmaya başlar. Belirtisi tavanda sararma ve siyahlaşma olur. – Lavabonuz sık sık tıkanıyorsa ayda bir kez marketlerde satılan lavabo aç kimyasalı alıp bu kimyasalı lavabonuza döktükten sonra ardından sıcak su dökün. Bunu yaparken dikkatli olun üzerinize sıçrama yapmasın. Cildi tahriş eden ve kokusu zararlı olan kimyasallar sağlığınıza zarar verebilir.     Su Kaçak Bulma Cihazları   Su kaçağı bulma cihazları kendi içinde 3 kategori içerisinde inceleyebiliriz.

1- Temiz su için kullanılan cihazlar ; Su tesisatı test pompaları ve özel dinleme cihazları ile su kaçak oluşturan bölüm tespit edilmektedir. Su tesisatında iki istisna vardır buda sıcak su kaçağı tespiti bu tür kaçak oluşumları ise özel termal kamera sistemi sayesinde bulunmaktadır.İkinci istisna ise kalorifer kaçakları en belirgin özelliği ise kombi su eksiltmesi şeklinde görülmesidir çok ufak bir kaçak olduğundan gelişmiş cihazlar bile bu kaçağı çoğunlukla bulamazlar bu tür kaçaklarda kimyasal uygulama yapıyoruz. Tesisat kaçağı kapatıcı kimyasalı hava ile temas etmesi ile birlikte kapatıcı görevi görür ve deliği 24 saat içerisinde kapamaktadır. Kombi kaçaklarını garantili olarak kapatan kimyasal ürünlerimizden faydalanmak için lütfen bizi arayınız.

2- Kamera sistemi ile gider bağlantılarının görüntülenmesi şeklinde atık suların geçtiği pimaş borularının gözlemlenmesini sağlayan sistemdir. Bu sistem banyoda küvet , lavabo , klozet ve çamaşır makinesinin gider borularının içinin gözlemlenmesi ile tespit edilir.

3- İzolasyon kaçakları ; Bu tür kaçaklar teras katlarında daha çok rastlanılmaktadır. İyi izole edilmeyen fayans aralarından çıkan sular alt komşunun tavanında tahribatlar oluşturmaktadır. Banyo temizliği yapıldığında kullanılan asit içeren ürünler derz kısımlarını zamanla tahrip ederek su kaçağı oluşumlarına sebebiyet vermektedir. Gözle görülmesi zor olan bu kaçak anacak termal kamera sistemi sayesinde bulunmaktadır.

Lavabolarınız özel RIDGID kanal açma robotu ile açılarak tamamen temizlenir. Firmamız piyasada en ünlü ve son teknolojiye sahip makineler ile size hizmet vermektedir. Bünyemizde bulundurduğumuz makine ile tıkanan lavabo giderleriniz ve duş küvet giderleriniz mutfak giderleri kırmadan dökmeden kanal borusu açma makinesi ile temizlenir. Kanal görüntüleme kameralarına sahip olan firmamız sektörde dedektörlü kamerayı ilk bünyesine katan firmadır. Tıkanıklık açıldıktan sonra mutlaka kamera ile tıkanıklığın açıldığına emin olun kendi gözünüzle görün. Tıkanıklık açan firmaların çoğunda kamera olmadığı için fiyatları düşük gösterip ve hatta kameramız var deyip sizi kandırmalarına izin vermeyin. Tıkanıklık açılır. Hizmetimiz tüm avrupa ve anadolu yakası içindir. İstanbulun tüm bölgelere hizmet vermekteyiz. Ekibimiz siz bizi arayıp arıza bildirimden kısa bir süre sonra orada olur tıkanıklığı açarlar.   Lavabo gider borusunda zincir sistemle boru iç temizliğini yapıyoruz. Boruya yapışarak katman ve tortu oluşturan yağlar yüzeysel olarak temizlenebilir.

Şehir hayatının birçok zorlukları ile birlikte yaşıyoruz. İç mekânlarda en çok yaşanan sıkıntıların başında gider tıkanıklıkları (lavabo, tuvalet, mutfak) geliyor. Evinizde ki gider tıkanıklıkları inanılmaz sıkıntılara yol açabiliyor. Özellikle yaz aylarında giderlerde oluşan tıkanmalar sebebiyle mutfak evye giderlerinde dayanılmaz kokular oluşabiliyor. Bazen ev hanımları bunlara geçici çözümler bulmaya çalışıp kimyasal ürünler kullanıyorlar. Bunlar çoğu zaman geçici çözümler olmaktan öteye geçemiyor. Aynı sıkıntılar büyük mutfaklara sahip otel, restoran v.b. mekânlar için de geçerli. Ama burada unutulan en önemli şey özellikle yemek işini yapan şirketler için kötü kokular oluşturan giderler aynı zamanda bakterilerin de üremesine sebep oluyor.

Kaçak Su Bulma

Yani tıkanan giderleri, tıkanıklıkları yalnızca fiziksel sebeplerden açtırmanın ötesinde sağlıklı koşullar içinde temizletmek gerekir.   Tabiî ki aynı sıkıntılar tuvalet ve banyolar içinde geçerli. Giderlerde oluşan tıkanıklıklar sebebi ile evin içine dolan kötü kokular ile (yani hava ile birlikte) mikroplarda taşınıyor. Profesyonel bir yardım almadan bu problemler bir kâbusa dönüşebiliyor. Önceki yıllarda gider tıkanmalarına uygulanan çözüm yolları sıradan ve ilkeldi. Çoğu zaman sorun bir çözüme kavuşturulamıyor ve evinizin kırılan dökülen yerleri de cabası oluyordu. Tıkanıklıkları açtıralım derken kendinizi kocaman bir tadilatın içinde buluveriyordunuz. Ama artık işini iyi yapan profesyoneller sayesinde tüm bu sorunlarınız kolayca ve tertemiz bir şekilde hallediliyor. Firmamız bünyesinde cihazlar ile giderlerdeki tıkanıklıkları noktasal tespit ediliyor. Tıkanıklığa sebep olan bölge mekanınız kırılıp dökülmeden, kirletilemeden profesyonel ekiplerimiz tarafından temizleniyor. Eğer tıkanıklık eviniz dışındaki rögarlardan kaynaklanıyor ise tespit kamera ile yapılıp sorununuz çözüme kavuşturuluyor. Üstelikte iş sonunda kameramız ile tıkanıklığın giderilip giderilmediğini ekibimiz görsel olarak size gösteriyor. Sorununuz çözüme kavuşturulmadan mekandan ekibimiz ayrılmıyor. Özetle istanbul tesisat olarak zor problemleri çözüme kavuşturmak bizim işimiz. İmkansız iş yoktur sadece zaman alır.

Tıkanıklık Açma

Kanal görüntüleme kameralarımız ile sinyal sistemini adapte eden firmamız açılmayan tıkanıklığın noktasal olarak tespitini yapar. Çok uzun hatlarda maksimum 1 metre yer kırılarak tamirat işlerini yapabilmektedir. Lavabonuzun borusu nerede tıkanmış noktasal olarak size gösterir. Borunuzun tesisat problemini hiçbir yer kırımadan kamera ile görüntülüyoruz.   Lavabo borularının süzgeç gider borusu veya banyo küvet borusu ile birleştiği noktada çatal dediğimiz alt yapı malzemesi tıkanır. Çatalın tıkanması sonucu su yatay sistemde olduğu için en düşük seviyeden kendini dışarı atar. Genelde banyo ortasında bulunan süzgeç (banyo gideri) denilen yerden dışarı çıkar. Bazı müşterilermiz tıkanıklık sebebiyle bizi arıyorlar banyonun giderinin tıkandığını söylüyorlar. Bu sonuca nerden ulaştıklarını soruyoruz verdikleri cevap şu oluyor. – Klozetin rezervuar düğmesine basınca su kendini banyo giderinden dışarı atıyor ve süzgecin tıkandığını zannediyorlar. Halbuki ilerde bir noktanın tıkanması sonucu süzgeçten su dışarı çıkar.

Malatya Tesisatçı

Tıkanıklık ana boruda olsa bile su en düşük seviyeden kendini dışarı atar.   Tıkanıklık açan kişilerin firma olup olmadıklarına dikkat ediniz. Sabit telefon numarası olmayan ve size abartılı garantiler veren kişilerden uzak durmanızı tavsiye ediyoruz.   Tıkanıklık açmak için özel robotlar ile evinizde veya işyerinizde hiçbir yeri kırmıyoruz. Kamera ile açılan tıkanıklığı görüntülüyoruz. Tıkanıklığa sebep olan şeyleri görebilirsiniz. Kameralı tıkanıklık açma sadece istanbul tesisat bünyesinde bulunmaktadır.   AÇILAN TIKANIKLIK 30 GÜN FİRMAMIZ TARAFINDAN GARANTİLİDİR.   tuvalet açma,  tıkalı tuvalet açma, klozet tıkanıklığı, kütahya tuvalet açma, kütahya tıkanmış tuvalet nasıl açılır,  lavabo gideri açma, izmir lavabo tıkanıklığı   Tıkalı gider borularında tıkanıklık açma faaliyetleri gösteren tesisat kanalizasyon giderlerinde %99 varan temizlik hizmeti sağlamaktadır. Tıkanık gideri rotheneberger, ridgid ve rems marka kanal açma makineleri yardımı ile 30 dakika ile 90 dakika arası bir zaman aralığında açmaktayız. Pimaşlarıdaki tıkanmaları kamera görüntüsü alarak boruda herhangi bir kırık varmı? Tıkanmaya ne sebep olmuş veya kanalizasyona giden boruda yeterli eğim verilmişmi kontrol ediyoruz.   El yıkama lavabosu ve bulaşık yıkadığınız mutfak lavabosu boruları atık su gider pimaşlarına bağlanmaktadır.

Uzman kadro

Düzgün bir şekilde döşenmeyen lavabo borularında suyun doğru bir şekilde gitmemesi sonucu tıkanmalar oluşur. Aşırı yağlanan lavabo giderlerini yıkatmak gerekir. Restourant, lokanta kısacası yemek sektörüyle hizmet veren firmaların çoğunun atık su gider borularında sürekli su taşmaları meyadana gelir. Atık suyu kanalizasyona taşıyan lavabo borusu atılan yemek yağlarından dolayı tıkanır. Tıkanmalara en büyük etken yemek artıkları içerisinde yer alan yağ tabalarının borunun etrafına yapışmasıdır. Bu tür yağlanmaları öyle asit tarzı kimyevi maddelerle çözemezsiniz. Komple tadilat yaptırmak yerine pimaş yıkama hizmetini kullanabilirsiniz. Evlerde hanımlarda bu dertten muzdarip. Ortalama 15 yılı dolduran atık su giderlerini kırdırarak çözüm arıyorlar. Basınçlı su jeti ile yıkama yaptırmak en ideal çözümdür.

Bazı müşterilerimiz lavabo tıkanıklığı açma fiyatı daha uygun olduğu için sadece tıkanıklığı açıp bıraktırıyorlar. İşin devamında birde yıkama yaptırsalar aslında daha ucuza gelecek farkında değiller. Neden mi öğlen saatinde bulaşıklar yığılmış lavabonun suyunu açamadığınızı düşünün. Musluğu açtığınızda giderlerden su geri gelmeye başlıyor ve müşterilerinize hizmet veremiyorsunuz. O günü zararla kapatmak yerine 6 ayda bir gider borularınızı temizletin. Bakım anlaşması yaptığımız firmalara %25 indirim uygulamaktayız. Bu müşterilerimizin lavaboları gece bile tıkansa hizmet veriyoruz. su sızıntısı, su sızıntısı tesbiti, su sızıntı tespiti, su sızıntısı tamiri, su sızıyor, su tamiri, su tesisat kaçak bulma, su borusu patlaması Su tesisatınız ister yeni olsun ister eski su sızıntıları tüm tesisatlarda meydana gelebilir. Doğru malzeme ve işçilik bu sızıntıların önüne geçmek için en önemli engeldir. Su sızıntısı alt kattaki dairenize inmeye başladıysa burdan sonra yapacağınız en önemli iş bir su sızıntı tespiti yapan firma bulup arızayı gidermektir.

Kaçak su tespiti için gelişmiş cihaz

Evinizin her yerini veya banyonuzun her yerini kırmadan arızaya müdahale eden firmamız bu konuda geniş tecrübeye ve müşteri potansiyeline sahiptir. Su kaçağını makinalar bulmaz!.. Su kaçağını makine sadece bulmakta yardımcı bir faktördür. Su kaçak aramada en önemli faktör ustanın yeteri derecede konuya hakim olmasıdır. İşinin ehli olmayan birine makine verdiğinizde müşteriye yanlış yeri gösterip evinin tamamen tahrip olmasına sebep olur. Firmamız kuruluşundan beri aynı elemanlar ile çalışmaktadır. Su kaçağı kosunda uzman kadromuz ortalama bir dairede 2 saat ile 5 saat arasında kaçağı tespit etmektedir. Tespit etmeye gelen ekiplerin ekipmanlarına dikkat etminize ısrarla istiyoruz. Piyasada kamerasız ve makine olmadan müşterilere kaçak yerini yanlış gösterip paralarını kaptıran birçok kişi var. Kamerası olmadan hiçbir firmayı eve almayın. Su sızdıran yerin tespiti yapabilmek için her türlü ekipmana sahip bir firmayız. Su sızndıran bölgeyi ekiplerimiz temiz su tesisatında direk nokta atışı yaparak bulmaktadır. Bir iki seramik kırılarak onarım yapılmaktadır. Alt komşunuza su sızıntısı yapan bölgeden her zaman kaçak çıkmaz. Kırmadan su sızıntı tespiti hizmetimiz vardır.

Ustalarımız su kaçaklarını kırmadan dökmeden bulup onarımını yaparlar. Çevrenize baktığınızda gördüğünüz çok sayıda eski yapıda demir boru ismi verilen su boruları kullanıldığı için bu tür borularda su sızıntısıyla karşılaşılan problemler daha sık yaşanıyor. Bina yapılırken kullanılan malzemeler, tesisat döşenirken kullanılan teknik, doğal afetler ve benzeri nedenler de su sızıntılarına yol açıyor. Su sızıntılarının kaynağı Su Kaçağı Tespiti ile ortaya çıkartılıyor.

Su kaçağı tespiti için farklı yöntemler kullanılıyor

Kaçak su tespiti için gelişmiş cihaz ve donanım çoğu zaman yeterli olmuyor. “Su kaçağı tespiti” için anlaşılan şirketin elinde ne kadar gelişmiş cihaz bulunursa bulunsun bu konuda profesyonel hizmet veren elemanları yoksa Su Kaçak Tespiti yapması zor oluyor. Profesyonel olarak su kaçak tespiti profesyonel elemanlar ve gelişmiş ekipmanlar kullanılarak binada kırma işlemi yapmadan noktasal yöntemlerle su kaçak tespit edilerek keşif yapılıyor daha sonradan da keşif bilgileri bina sahibine sunularak hem su kaçağı önleniyor hem de binada daha sonra yaşanması muhtemel problemler ortadan kaldırılıyor. Su kaçağı tespiti için farklı yöntemler kullanılıyor. Bilinen en eski yöntem gözlem yöntemi ile “su kaçağı tespiti” olmasına rağmen kaçağın temiz sudan mı yoksa pis yani atık sudan mı olduğu bu yöntemle kolaylıkla anlaşılmıyor. Su kaçağı tespiti için en etkili yöntemlerden biri termal kamera ile su kaçağını tespit etmek. Bu yöntemde ısıya duyarlı bir kamera yardımıyla gözle görünmeyen çatlaklardan meydana gelen kaçaklar tespit edildiği için noktasal tespitler yapılabiliyor Su kaçağını tespit eden 3. Yöntem ise Akustik Dinleme Cihazı ile yapılan su kaçağı tespiti oluyor.

Eskiyen binalarda ya da iyi yapılmayan su tesisatlarında kaçaklar meydana gelebiliyor

Bu yöntemde gelişmiş bir kulaklık ile hassas dinleme mikrofonu ve bilgisayarlı bir sistem bulunuyor. Bu yöntemde su kaçağı olduğu düşünülen noktada dinleme yapılarak kaçak olan nokta ya da noktalar tespit ediliyor. Maliyet ve zaman açısından en etkili yöntem olan akustik dinleme yönteminde iç mekanlarda da dış mekanlarda da ‘kaçak su tespiti’ yapılıyor. su kaçağının tespit edilmesi için tecrübe, bilgi ve teknoloji bir arada kullanılarak gereksiz yere kırma işlemi yapmadan ve ek bir maliyete yol açmadan tespit ve ortadan kaldırma büyük önem taşıyor. İstanbul su kaçağı bulma servisi , eviniz artık kırılmayacak çok kolay çözüm bir sızıntı için evinizi kırıp dökmeyecek cihazla su kaçağını bulup tamir ediyoruz. su kaçağı bulma ,su kaçak bulma,su sızıntısı tamiri,su kaçakları bulma,su kaçağı,su kaçak,su kaçakları,su tesisat kaçağı,su kaçağı tespiti,su sızıntısı bulma,tesisatta su kaçağı,kırmadan su kaçağı bulma,su kaçağı tespit,sukaçağı bulma, su kaçağı bulma Kartal su kaçağı bulma servisimizle size en yakınız. Eskiyen binalarda ya da iyi yapılmayan su tesisatlarında kaçaklar meydana gelebiliyor. Sizden kaynaklanan bir kaçak alt kat komşunuza zarar verebiliyor. Eski tip yöntemlerle su kaçağı bulma, eğer kırma işlemi yapılıyorsa fayans, sıva, fayans ustası ve benzeri ek maliyetler yaratabiliyor. Suyun komşudan çıktığı yer kaçağın olduğu yer olmayabilir. Su başka bir yerden sızıntı yapıp betonun en zayıf yerinden komşuya sızıntı yapabilir. Su kaçağı bulmak için eski sistemleri kullananlar da bu yüzden suyun aktığı yeri boşu boşuna kırmış olabilir. İstanbul su kaçağı tespit ve onarım firmamızı arayarak kısa süre içerisinde sorunuzu çözüyoruz. İstanbul’un her yakasına servisimiz vardır. Kaçak su bulma bu yöntemlerle gerçekleştiği ve bulunduğu takdirde konutta oturan kendini şanslı saymalı çünkü bu yöntemlerle Su Kaçak bulma gerçekleşmeyebiliyor. O zaman tüm masraflar çöpe gidiyor. Kaçak su bulma işleminde teknolojinin en son sistemiyle profesyonellik birleştiği takdirde Su kaçak bulma ekonomik olarak ve en az maliyetle gerçekleşiyor.

Kameralı görüntüleme cihazlarıyla yapılan su kaçağı bulma yöntemi

Kameralı görüntüleme cihazlarıyla yapılan su kaçağı bulma yönteminde yapıyı kırmaya gerek kalmadan yüzeysel detektörlerle su kaçağı yapan bölge tespit ediliyor. Bu tespit esnasında ise suyun sızıntısına göre cihazlar kullanılıyor. Alt komşuda su damlacıklarının sürekli oluşması, temiz su kaçağının belirtisi olup akustik yer dinleme cihazı ve test pompalarıyla su kaçağı kısa sürede bulunuyor. Temiz su kaçaklarının tespiti ve tamirinin maliyeti düşük olmasına karşın kaçak eğer eski tip binalarda ve demir borularda meydana geliyorsa boru çürümüş olacağı için tesisatın komple yenilenmesi gerekiyor. istanbul su kaçağı bulma ,su kaçak bulma,su kaçağı bulma,su kaçakları bulma,su kaçağı,su kaçak,su kaçakları,su tesisat kaçağı,su kaçağı tespiti,su sızıntısı bulma,tesisatta su kaçağı,kırmadan su kaçağı bulma,su kaçağı tespit,sukaçağıbulma, su kaçağı bulma Evde Su kaçağım var ne yapmalıyım? Su kaçakları burada iki ana başlıkta incelenebilir. Birincisi temiz su kaçaklarıdır.

Temiz su kaçaklarının tespiti ve tamirinin maliyeti

Temiz su kaçaklarının tespiti ve tamirinin maliyeti düşük olmasına karşın kaçak eğer eski tip binalarda ve demir borularda meydana geliyorsa boru çürümüş olacağı için  tesisatın komple yenilenmesi gerekiyor. Kaçak su bulma işleminde teknolojinin en son sistemiyle profesyonellik birleştiği takdirde Su kaçak bulma ekonomik olarak ve en az maliyetle gerçekleştirilebilir. Yani bu bağlamda tesisatın yenilenmesi gerekmez. Teknolojinin imkanlarından faydalanılması gerekir. Kameralı görüntüleme cihazlarıyla yapılan su kaçağı tespiti yönteminde yapıyı kırmaya gerek kalmadan yüzeysel dedektörlerle su kaçağı yapan bölge tespit ediliyor.  Bu tespit esnasında ise suyun sızıntısına göre cihazlar kullanılıyor. Alt komşuda su damlacıklarının sürekli oluşması, temiz su kaçağının belirtisi olup akustik yer dinleme cihazı ve test pompalarıyla su kaçağı kısa sürede bulunuyor. “Pis su kaçakları” ise gider borularında oluşan su kaçakları oluyor.  Bu kaçaklarda da sorunlu yer pimaş içi gözlem kameraları ile tespit ediliyor. Bunlar olmadan deneme yanılma yolu ile tespite çalışma konut sahibi için külfetli olabiliyor. Bilinen en eski yöntem gözlem yöntemi ile “su kaçağı tespiti” olmasına rağmen kaçağın temiz sudan mı yoksa pis yani atık sudan mı olduğu bu yöntemle kolaylıkla anlaşılmıyor. Su kaçağı tespiti için en etkili yöntemlerden biri termal kamera ile su kaçağını tespit etmek.

Su kaçağını tespit eden 3. Yöntem

Bu yöntemde ısıya duyarlı bir kamera yardımıyla gözle görünmeyen çatlaklardan meydana gelen kaçaklar tespit edildiği için noktasal tespitler yapılabiliyor Su kaçağını tespit eden 3. Yöntem ise  Akustik Dinleme Cihazı ile yapılan su kaçağı tespiti oluyor.  Bu yöntemde gelişmiş bir kulaklık ile hassas dinleme mikrofonu ve bilgisayarlı bir sistem bulunuyor. Bu yöntemde su kaçağı olduğu düşünülen noktada dinleme yapılarak kaçak olan nokta ya da noktalar tespit ediliyor. Ayırıca su kaçak servisi hizmeti istediğinizde ana şabeke hattından dairenize giriş yapan suyun su saati çıkışı sonrası bulunan vanaların faal oldukların dan emin olamalıyız. Aksi takdir de test için vurulan basınç sonrası su saatiniz in arıza yapma olasılığı bulunmaktadır ve bu arızadan oluşan sonuçlar masrafları ile birlikte şirketiiz bünyesini etkilememktedir sorumluluğu sizin için geçerlidir Bir diyer önlem amaçı önemli hususlar da şunlardı. a) su saati kısmına takılan vanaların gerek herhangi bir kaçak veya olası bi musluk arızası sebebi ile kolay müdahale edilebilir ve sağlamlığı çok önem teşkil etmektedir. b)su saatinizdeki vanalarmümkün olduğu kadar (TESE) ‘ li olmalıdır. c)kullanacğınız vanalar sağlıklı ve uzun ömürlü olması açısından dolayı (küresel) olmalıdır. d)basınç düşürücü cihazlar şebeke basıncı yüksek yerlerde basınç düşürücü kullanılması tesisatınızın ömrünü uzatmaktdır. şebeke basınçları ortalama gün içerisinde 4 ila 8 bar arası tesistınıza basınç uygulaktadır geceleri ise 7 barila 15 bar arası basınç uygulamaktadır buda dengesiz genneşmeden dolayı tesisatınızdaki kaçak sebeplerinin başında gelmektedir. su kaçakları gurubunda benzeri diyer firmalarda olduğu gibi firmamız temiz su kaçaklarını firma garantisi kapsamında yapıp pissu kaçaklarına ise herhangi bir garanti vermemektedir. demir tesisatlarda yapılan tespit işlemleri garantilidir fakat onrım işlemini firmamız üstlenmemektedir plastik tesisatlarda ise kaçakların yerleri tespit edilip garantili bir şekilde yapılıp siz müşterilerimize teslim edilmektedir

13 Haziran 2023
Su Kaçağı Bulma için yorumlar kapalı
9.718 kez görüntülendi