Uzman Su Tesisatçı Ustasını Arayın 0533 764 29 30 İletişim.
Malatya Su kaçağı Tespit, Fayans Altında, Duvar İçlerinde Su Kaçağınız Var Ve Ne Yapacağınızı Bilmiyor Musunuz? Hemen Bizi 0533 764 29 30 Numaralı Telefondan Bilgi Edinebilirsiniz. Malatya' da Su Kaçağı Tespit, Cihaz Sayesinde Daha Kolay Zahmetsiz Haline Gelmektedir. Kaçağı Onaralım Sizi Büyük Bir Dertten Kurtaralım. Malatya Tuvalet Tıkanıklığı Açma, Kanalizasyon Arıza, Klozet Açma, Banyo Gideri Açma, Mutfak Sifonu Tıkanıklığı Açma.

Malatya Kanalizasyon İşleri

Malatya Kanalizasyon İşleri

Malatya Kanalizasyon

Malatya Kanalizasyon, Evinizin hiçbir yerini kırmadan kirletmeden robot makineyle tıkanıklık açma, görüntüleme cihazlarıyla açmaktayız. Gider tıkanıklığına yol açan konu insanların dikkatsizliğidir bu dikkatsizlikler hatta daha sonralarında kanalizasyonların bile tıkanmasına sebep olabilmektedir. Atılan saç, peçete vb. yabancı cisimler, dökülen yağlar ve yemek atıkları gibi bir çok etken var giderlerin tıkanmasına sebep olan… Bunların hepsi birer tıkanıklık tehdidi temsil etmektedir. İlerleyen dönemlerde bu atıklar nedeni ile tıkanan giderlerden taşacak olan pis atık suları, insanların sağlığı içinde tehdit oluşturur. Biraz daha geniş düşünmek gerekirse bazı mikropsal hastalığa ve mikropların yayılmasına neden olabilirler. İşte bu sıkıntıları yaşamamak için öz verili davranmalı ve yaşan alanlarımızda kullanmak olduğumuz yerlere karşı duyarlı ve temiz olmalıyız.

Kanalizasyon Gider tıkanmaları

Gider tıkanmaların en sıkıntılısı ise tuvaletlerde suyun birikmesi ve tuvaleti kullanamadığımız gibi mikroplarla savaş etmektir. Eğer ki tuvalet ve lavabo giderinizden suyunuz az bile gidiyorsa buna o giderde mutlaka bir tıkanıklık söz konusu olmuştur. Ya da duş aldığınız küvette bu oluyorsa, muhtemelen boruda tıkanma gerçekleşmiştir. Ya da mutfakta yıkadığınız bulaşıkların tüm suyu lavaboda birikmiş ise mutlaka bir probleminiz var demektir. Lavabo gideri açma işlemi için en yaygın yöntemlerden bir tanesi tuz ruhu kullanmaktır. Tuz ruhu döküldükten sonra üzerine 1 litre kadar kaynar su dökmek, giderde birikmiş olan yağ tabakası ve diğer pisliklerden kurtulmak için ideal bir yöntemdir. Ancak bu çözüm tuvalet gideri açma işlemi için uygun değildir. Tuvalet tıkanıklıklarında yapılması gereken ilk şey klozete, su akımını durdurmaktır. Bu sayede taşma işlemi gerçekleşmez ve etraf temiz kalır. Daha sonrasında ise uzman bir firmadan yardım alınmalıdır. Çünkü tuvalet tıkanıklıkları daha ciddi sorunlara yol açabilir ve mutlaka bu konuda uzmanlaşmış ekipler aracılığı ile çözüm alınmalıdır.

Kanalizasyon ne işe yarar?

kentlerde, yapıların pissularının, pisliklerinin atılmasını sağlayan, yeraltından geçen boru ve kanallardan oluşan düzen, lağım Kanalizasyon Köy, kasaba ve şehirlerde, yer altına döşenen ve binalardan, sanayi tesislerinden gelen kullanılmış sularla yağmur sularının toplanıp meskun sahadan uzaklaştırılmasını sağlayan sistem.Bina tesisatı, bina bağlantıları, kanallar, pompa istasyonları, tasfiye tesisi, tahliye ağzı kanalizasyon sistemlerinin elemanlarıdır.Kanalizasyon tesisatında malzeme olarak, pişmiş kil, asbestli çimento, beton, sert plastik kullanılmaktadır. Bunların kesitleri daire, yumurta ve elips şe

Kanalizasyon SİSTEMLERİ

Kanalizasyon Köy, kasaba ve şehirlerde, yer altına döşenen ve binalardan, sanayi tesislerinden gelen kullanılmış sularla yağmur sularının toplanıp meskun sahadan uzaklaştırılmasını sağlayan sistem. Bina tesisatı, bina bağlantıları, kanallar, pompa istasyonları, tasfiye tesisi, tahliye ağzı kanalizasyon sistemlerinin elemanlarıdır. Kanalizasyon tesisatında malzeme olarak, pişmiş kil, asbestli çimento, beton, sert plastik kullanılmaktadır. Bunların kesitleri daire, yumurta ve elips şekillerinde olmaktadır. Kanalların akım için 0,01-0,0003 eğimi olması lazımdır. Memleketimizin eski, birçok şehirlerinde Osmanlılardan kalma tuğla, taş ile örülmüş veya içi sırlı toprak künklerden yapılmış kanallar vardır.

Bunların bir kısmı halen kullanılmaktadır. İki çeşit kanalizasyon sistemi vardır: a) ayrık sistem: Bu sistemde pis sular ve yağmur suları ayrı kanallarda toplanır. b) Birleşik sistem: Bu sistemde bütün sular bir kanalda toplanır. Zamanımızda birçok yerde kanallarla toplanan atık sular tasfiye edilerek zararsız hale getirilmektedir. Bunun için pis sular tabiata terk edilmeden önce ızgara, çökeltme, oksitleme, çürütme ve dezenfekte gibi işlemlere tabi tutulurlar. Bu işlemlerde, kirli suların içinde askıda veya çözünmüş halde bulunan organik maddeleri, bakteriler yardımıyla oksitlemek ve hastalık yapan mikropları klor vererek yok etme gayesi güdülür. Daha sonra ortaya çıkan çamur çürütüldükten sonra kurutularak gübre olarak da kullanılabilir.Kanalizasyon borularının çapları ihtiyaca göre 15 cm’den 3 m’ye kadar değişebilir. Ana borular üzerine her yüz metrede bir delikli kapaklarla donatılmış muayene (havalandırma), yıkama ve düşümlü (şut) bacaları (rögar) yerleştirilir. Doğrudan denize verilen pis sular 20-30 m derinliği bulana kadar sahilden uzaklaştırılır.

kanalizasyon döşeme

Kanalizasyon kanalları su borularının altında ve aralarında en az 30 cm mesafe bulunacak şekilde geçmelidir. Su borusunun alttan geçmesi durumunda izolasyon yapılması icab eder. Yoksa sulara kanalizasyon sızıntıları karışabilir. Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 244 ve 249. maddeleri ve Belediye Kanunu’nun 15. maddesi gereğince, belediyeler şehir ve kasabalarda kanalizasyon işlerini yürütmekle görevlidirler. Herkes pis suyunu rastgele yere akıtamaz. Kanalizasyona veya standartlara uygun yapılacak fosseptik çukurlara vermek mecburiyetindedir.Büyük eserler veren Türk mimarisi; cami, medrese, hamam veya külliye ve imaret gibi yapı topluluklarının, darüşşifaların, kervansarayların lağım sularını, özellikle arazinin eğiminden istifade ederek yerleşim yerlerinden uzaklaştırarak denize veya meskun yerlerden uzak araziye vermiştir. Evlerin bahçelerindeki her çeşit atık maddeyi üstü örtülü derin çukurlarda biriktirmişler, çevreye mikrop ve pislik yayılmasına mani olmuşlardır.Avrupa’da kanalizasyon düşüncesi henüz çok yenidir. Daha önceleri mesela, ortaçağda Paris’te oturan bir Fransız, sabahleyin kalktığı zaman, evinde bir hela olmadığı için oturağa yaptığı pislik ile içme suyu şişesini beraber Seine Nehrine götürür, nehirden önce içme suyunu alır, sonra da pisliğini nehre dökerdi.
malatya kanalizasyon açmamalatya kanalizasyon erkanmalatya kanalizasyon ariza telefon malatya merkez/malatyamalatya belediyesi kanalizasyon arıza numarası

malatya maski kanalizasyon

malatya yeşilyurt belediyesi kanalizasyon

malatya battalgazi belediyesi kanalizasyon

erkan kanalizasyon malatya

15 Ağustos 2018
Malatya Kanalizasyon İşleri için yorumlar kapalı
2.588 kez görüntülendi